MONTAŽNE KUĆE

nedjelja, 14. rujna 2008.

Privlačnost gotovih kuća


Kriza na tržištu nekretnina potaknula je potencijalne kupce na istraživanje raznih načina rješenja stambenog problema. Nisu više samo u potrazi za stanom, veličine i lokacije koju si mogu priuštiti.

Agencije za nekretnine i portali specijalizirani za oglašavanje kažu da imaju sve više upita kupaca za gotovim kućama. Trend odlaska iz grada u okolicu, gdje su zemljišta jeftina, i potreba da se novi dom dobije brzo, izvukli su iz sjene gotove kuće.

Na portalu crozilla.com čak su pokrenuli novu rubriku, kako bi zainteresirani brže i lakše pretražili ponudu. U tjedan dana interes je velik. - Srušen je mit o nesigurnosti i trajnosti gotovih kuća i nepovjerenje u montažnu gradnju. Sve više ljudi razmišlja o alternativi skupim i malim stanovima i energetski neučinkovitim kućama, kaže Jasmina Branilović s portala crozilla.com.



Četvorni metar gotove kuće stoji od 250 do 600-tinjak eura, ovisno o proizvođaču, materijalu i stupnju dovršenosti. Naravno, u tu cijenu ne ulaze zemljište, dozvola, priključci i građevinska priprema.

0 komentara:

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]



<< Početna stranica

  • dom_i_nekretnine

  •